Szőlőfajta összetétel: Ez a pezsgő 90% Chardonnay és 10% Pinot Nero szőlőből készül.
Terroir: A szőlőt a S.Afra szőlőskertből válogatják ki, ahol a gyümölcsök kiváló érettségi fokkal rendelkeznek, így a pezsgő természetes egyensúlyt kap. A szüret kézi, a préselés lágy. Az első erjesztés rozsdamentes acél tartályokban történik, majd ugyanezekben a tartályokban 7 hónapig érlelik, 16-18 °C-os kontrollált hőmérsékleten. A második erjesztés a palackban zajlik. A dugózás után legalább 36 hónapig érlelik a seprőn. A kiváló szerkezetnek köszönhetően ez a bor nem igényel cukoradagolást. Az expediáló likőr Chardonnay borból készül, amit francia és amerikai tölgyfahordókban érleltek. Az intenzív szalmasárga színű, mineralitással és kenyérhéjas illattal rendelkezik. A szájban teljes és kiegyensúlyozott, hosszan tartó és mineralitású íz jellemzi.